Een simpel woord, welkom. Welkom op Kostelijk Leven, voor sommige bezoekers een naam die herkenning oproept. Een naam waar ik een tijd onder heb geschreven, tot ik besloot weg te gaan onder deze naam. Maar vandaag ben ik terug gekomen, terug bij de naam. Terug bij het oude vertrouwde. 
Het schrijven, fotograferen en vooral genieten. Het mee nemen in alles wat het leven inhoud, van prachtige wandelingen tot simpele huis tuin en keuken gebrabbel. Vooral gericht op het kleine, de details. Dit zul je ook merken in de foto’s, bloemen van dicht bij in plaats van velden vol.

Kostelijk Leven is een blog waar het simpel leven centraal staat. Waar het buitenleven belangrijk is en de koude donkere wintermaanden ouderwets word gehandwerkt. Het is een blog wat mijn eigenwijze levensstijl laat zien.

Neem een heerlijk kopje thee en geniet van alles wat je mag gaan lezen.