Jaja deze keer een weekoverzichtje, al beginnen mijn weekoverzichtjes wel van zaterdag tot vrijdag. Plus… Pas op het is wel een klein beetje fotospam. Alle foto’s zijn ook op mijn instagram te vinden door de week heen!

Zaterdag

Stond om half tien mijn schoonvader voor de deur, gingen we auto’s krijgen en bezochten we de stad voor wat nodige nieuwe kleding. Kregen wij een korte ruzie door een jas en kocht ik mijn eerste twee zwangerschapsbroeken. Om daarna hopelijk klaar te zijn!!!

Zondag

Dronk ik heerlijk karnemelk, oh wat is dat tegenwoordig toch lekker. Maakte ik licht geïrriteerd een foto van mijn buikje… Want nu opeens wennen dat je langzaam begint uit te dijen is best lastig. Aangezien ik mijn hele leven heb opgelet om de gene die ik heb niet tot uiting te laten komen. Kreeg ik daar toch leuke reacties op, plus vele buikfoto’s van vriendinnen. Verkondigde ik even aan vrienden en familie via Facebook dat ik Jip en Janneke wel erg leuk vind, *hint hint hint*.

Maandag

Probeerde ik weer eens een rondje te wandelen door het park, terwijl het super hard heeft gevroren. Werd ik ingehaald door een oud dametje met een hondje die vragen omkeek… Zocht ik een bankje op en maakte ik voor het eerst weer wat fijne foto’s. Om daarna heerlijk thuis lang uit op de bank te ploffen en niks meer te doen voor de rest van de dag!

 Dinsdag

Dinsdag was ik nog verbaast over mijn volktuintje, werd het tuinhuisje opgeruimd en ontdekte ik nog een fijne krop sla. Ondanks al het vriezen kon je hem mooi zien staan! Tussen de spruiten en boerenkool. Plus nu maar duimen dan wij het tuinhuisje nog mooi kunnen gaan opbouwen, of dat lukt… We zullen zien.

Woensdag

Was ik weer eens super ziek in de ochtend, maakte ik een foto van alle lieve kaartjes die ik tot nu toe heb mogen ontvangen. Sommige met hele teksten en andere van mensen die je niet verwacht. Ook natuurlijk dat super schattige poppetje op de hoek. Gemaakt door mijn mams, hopelijk gaat de kleine dat een heel fijn poppetje vinden… Maar nu eerst eens van de misselijkheid af.

Donderdag

Donderdag bracht ik een bezoekje aan het ziekenhuis en was ik een fijn dagje vrij! Knuffelde ik met Pip en zag ik die kleine worm voor de vierde keer. Maar wat veranderd dit toch veel in die paar weken tijd. Stiekem vind ik het allemaal wel een beetje erg eng, zo iets groeit in jou buik en je merkt er niks van. Behalve de vermoeidheid en misselijkheid natuurlijk!

Vrijdag

Sinterklaas komt steeds dichter bij, zie de maan schrijnt door de bomen kwam even in mijn hoofd op. Het park was mooi verlicht en oh wat was de vrijdag toch fijn, laatste werkdag van de week. Van een week waar iets te veel op het programma stond. Op naar sinterklaas en een familie bezoekje…

Vind jij deze weekoverzichtjes leuk? 
Zou ik ze vaker moeten maken??? 
Laat het even weten!