Terwijl ik heerlijk met mijn beetjes om hoog op de bank lig, een handwerkje in de hand heb. Geniet ik nog even een klein beetje na van de leuke cadeautjes die ik heb gehad. Niet voor mezelf maar vooral voor de kleine rups. Al is die kleine rups niet zo heel klein meer…

Ik ben nooit goed in cadeautjes verzinnen, eigenlijk ben ik wel heel erg tevreden met alles wat ik bezit. Daarom zei ik maar tegen mijn moeder dat ze wat moest uitzoeken voor de kleine. Aangezien wij daar nog niks voor hadden. Hadden want inmiddels ben ik wat leuke cadeautjes rijker.
Ik maakte hier zowaar een filmpje van, een klein beetje onwennig!!! Maar hierbij het filmpje.. *tromgeroffel*


Of dit het enige filmpje is of er misschien nog meer voorbij komt… Wij zullen zien, het is in ieder geval heel onwennig en gek om tegen een camera te babbelen.

Alle kleertjes zijn heerlijk in een koffertje gegaan, want zolang wij nog geen plekje hebben gemaakt in de kast. Bergen we het allemaal mooi bij elkaar op. In een echt Woezel en Pip koffertje, die eigenlijk wel erg over de top is.

Misschien interessant: Wanneer jouw lichaam het niet doet!