Zaterdag

In de ochtend stapte ik met mijn ouders op de trein, treinde ik naar de andere kant van Nederland. Net als zoveel mensen. Bezocht ik mijn Opa en Oma vanwege haar verjaardag en dronk ik op de terugweg maar een sapje. Want echt gezond gegeten hadden we natuurlijk niet.

Zondag

Zondag was ik zo eigenwijs dat ik wou wandelen, helaas ging me dit niet heel goed af zoals je hier kon lezen. Na de wandeling ruste ik heerlijk uit en gingen we eind van de middag in de auto richting mijn ouders. Sinterklaas moest gevierd worden en dat betekende cadeautjes en gedichten.

Dinsdag / woensdag

Dinsdag ging het niet zo goed qua zwangerschap, de last van de buik die te snel wilde… De energie die ontbrak en het werk wat gedaan moest worden. Woensdag kreeg ik de Jip en Janneke rompertjes van mijn schoonmoeder. Zo wordt de kledingkast iets meer aangevuld.

Donderdag

Donderdag ging ik vol goede moed naar het werk, maar toen ik weigerde te bemonsteren omdat mijn buik en liezen zeer deden waren de twee collega’s opeens verdwenen. Nog geen twee uur later kreeg ik na de grote pauze mijn ontslag en zat ik in de auto naar huis. Na ik natuurlijk een rondje had gelopen om alle collega’s het even te vertellen.

Vrijdag

Ik leverde mijn werkkleding in, haalde mijn kluisje leeg en nam afscheid van de collega’s. Nog moe en toch wel verontwaardigt op de manier waarop ging ik naar huis. Nu werd het proberen werk te vinden voor 4 a 5 maanden, beseffend dat dit best lastig kon worden gingen ik met vriendlief in de middag maar even wat leuks doen.