Voor de nieuwe lezer stel ik graag Pip even voor, Pip is de beruchte kat onder de trap! Toen ik op vakantie was met een vriendin kreeg ik een berichtje van vriendlief. Hij zou een kitten door de tuin hebben zien lopen en dacht dat ze onder onze trap vandaan kwam.
Dit bleek inderdaad waar te zijn en de buurman had al een andere kitten weg gebracht naar het asiel. Nu was dit onze bedoeling ook, maar na twee weken was ik verkocht voor deze madam. Na veel geduld kreeg ik het voor elkaar dat ze bij ons kwam eten en nam ik haar mee naar de dierenarts. 

Ze was toen vijf weken oud en zat onder de vlooien, na een paar weken kamen en voeren werd ze energiek, kreeg een mooie vacht en was heel close. Wie had gedacht dat dat deze madam na bijna een jaar zo zou groeien en echt bij ons gezin zou horen.

Begin januari zal Pip haar vrouwelijkheid verliezen en zo kan ze langzaam steeds meer naar buiten. Ondanks ze een echte huiskat is, willen wij haar ook het buitenleven gunnen. Misschien nog wel leuk om te weten, maar Pip de naam is eigenlijk niet zomaar gekozen. Ik hoorde de naam ergens een keer en vond dit zo leuk! Maar aangezien manlief de naam nooit goed zou keuren voor een meisje, vond ik het een mooie naam voor de kat.

Dus dit is Pip, begonnen als wilde kitten en nu tot een echte energieke huiskat veranderd.