Zoals altijd wanneer er een klein mensje is geboren gaan we even kijken, meestal wachten wij een maandje om de nieuwe ouders rustig de tijd te geven om te wennen. Toen ik opeens thuis kwam te zitten sprak ik dus meteen af met Michelle om te gaan kijken bij haar kleine meid. Vrijdag was het zover en stapte ik in de auto om zo’n 200 km te gaan rijden.
Eenmaal aangekomen was ik blij, het verkeer zat mee en de twee uur was voorbij gevlogen. Wel riep de wc heel hard, want zwanger en twee uur niet naar de wc is eigenlijk geen optie. Tot de leuke verassing was haar man ook thuis, de man die ik tot nu toe enkel op hun trouwerij heb gezien. Rustig was hij met de kleine meid bezig tot ik haar even van dichtbij mocht bekijken.

Het was een mooie madam die verbazend sterk was. Terwijl ik haar zo vast had schoot de gedachte opeens door mijn hoofd, nog maar een aantal maanden en dan mag ik er ook zo bij zitten. Terwijl het kleine mensje in de handen langzaam moe werd en heerlijk mocht gaan slapen. Gingen wij heerlijk lunchen in het altijd zelfde tentje, het is zo’n heerlijke gewoonte.

Voor Michelle was het de eerste keer met een vriendin op stap zonder kleine meid en de tijd vloog voorbij. Voor ik het wist stond de 200 km naar huis weer op het programma en toen ik eenmaal thuis was… Tja toen was ik echt dood op, want 400 km rijden was eigenlijk te veel.

Maar wat was het weer even gezellig en wat was het leuk om die kleine meid even in het echt te bekijken! Plus natuurlijk even bij te praten over hoe Michelle alles heeft ervaren tot nu toe, mooi hoe ons leven veranderd. Van borduurvriendinnen tot moeders en nog altijd contact op zo’n 200 km van elkaar vandaan.