Een appartement van 70 m2. Nu kun je in paniek raken of juist rustig blijven en goed nadenken hoe je alles wil gaan doen. Dat laatste doe ik voornamelijk als ik in de ochtend wakker lig in bed. Of midden in de nacht wanneer ik voor de vijfde keer naar de wc ben geweest.  
Eigenlijk heb ik het hele wonen op 70 m2 nooit een probleem gevonden, het scheelt je stofzuigen en schoonmaken. Het houd je leven simpel en door dat ons huis zo licht is en eigenlijk leeg is voelt het heel erg ruim.

Nu komt er natuurlijk een kleine aan, dan heb je wel wat handigheidjes nodig. Als je de lijsten mag geloven op internet zijn dit echt heel veel spullen… Maar wat doe je als je geen commode kwijt kunt? Geen extra kamer hebt voor een kinderkamer? Of geen extra kasten… Juist je zoekt gewoon naar de makkelijkste en fijnste oplossing.

Zo vond ik een baby verschoontafel die je ophangt, een perfecte oplossing als je het mij vraagt. Leek zo’n baby gym speel toestelletje heel handig, want die kon je zowel in de box als op de grond zetten! Door dat wij graag wandelen in de natuur op paden waar geen kinderwagens kunnen komen. Zocht ik een mooie draagzak! Als laatst een simpel ledikant die perfect past naast de kast en zelfs de zelfde kleur heeft!!!

Alles met een beetje kleur maar niet zo roze en blauw, want het moet immers wel in huis passen.

Zou jij het doen op 70 m2 en zoja hoe?