De oude lezer weet dat ik nog al een borduurverslaafde was, nee dan niet in afmaken.. Maar vooral in nieuwe leuke projecten starten. Nu kan ik zeggen dat ik in 2016 ook wel wat nieuwe projecten ben gestart, maar niet van deze gigantische borduurwerken als deze!!! Met iets van 90 verschillende kleuren en heeeel veel kruisjes…

Toen ik kreeg te horen dat ik thuis kwam te zitten wilde ik ook weer wat meer gaan handwerken, vooral omdat dit natuurlijk ontspanning brengt!!! Wat heerlijk is als je met een toekomstige toeter rond loopt! Tegenwoordig je rustmomenten bewust moet inplannen en toch heerlijk wil kunnen freubelen.

Ik weet nog dat ik deze voor het eerst mee had naar mijn schoonouders. Ik was bezig met het elfje terwijl vriendlief met een vriend de nieuwe computer aan het bouwen was… Dit is inmiddels denk al weer vijf jaar geleden! Vijf hele jaren en er zijn toch wel wat kruisjes bij gekomen!

Nu vol goede moed ga ik heerlijk verder prikken, want ze word toch wel erg mooi!