Terwijl bijna iedereen nog heerlijk ligt te slapen,schrijf ik dit blogje. Het is 1 januari 2017 en terwijl de meeste mensen gisteren heerlijk naar vuurwerk keken, lekker aten en tot laat op bleven. Ging ik naar bed toen het vuurwerk iets minder werd. Aten we een fijn simpel vegetarisch rijst gerecht en dronken we kopjes thee i.p.v. champagne. 
Wij namen afscheid van 2016 op ons eigen manier en kijken graag uit naar 2017. Het jaar dat wij onze kleine mogen verwachten, het jaar dat het leven volledig gaat veranderen. Ik heb daar heel veel zin in, zin om op de bank te zitten met een eigen hummeltje in je armen. 
Goede voornemens daar doen wij eigenlijk niet aan, enkel probeer ik het simpel leven voor ogen te houden. Geen vlees te eten en straks een goed voorbeeld te zijn. Probeer ik hier gewoon lekker te blijven schrijven en te blijven wandelen. Gewoon de dingen doen die wij in 2016 ook met liefde deden, buiten zijn, de moestuin en gewoon genieten!

Laten we daar het nieuwe jaar mee beginnen, gewoon lekker simpel en niet te ingewikkeld. Want elke dag is een nieuwe dag, voor nieuwe kansen en nieuwe mooie momenten. Daarvoor hoeft een jaargetal niet te veranderen.

Laten we het nieuwe jaar beginnen met elke 1e van de maand een overzichtje te maken. Simpel de blogjes even uit te lichten die jullie het meest hebben gelezen! Want het is leuk om te zien en het kan zorgen voor wat verbaasde gezichten. Althans deze keer bij mij wel!

Top 5 Meest gelezen blogjes.

 1. Zwanger en ontslagen
  Het verbaast me dat deze op één stond, het blogje over mijn ontslag. Opeens werd ik op een dag naar huis gestuurd en hoefde ik niet meer terug te komen. Opeens zat ik op de een en de andere dag thuis. Geen werk en dit zo’n twee weken voor het nieuwe jaar.
 2. Baby kleertjes sapjes en werkeloos
  Een weekoverzicht, de tweede op de blog. De eerste week van thuis zitten en natuurlijk het eerste pakje die ik zelf kocht!!   
 3. 001 zwangerschapsdagboek
  Op verzoek een zwangerschapsdagboek geschreven, niet helemaal mijn ding. Of er nog een blogje komt, dat zal de tijd leren!
 4. Weekoverzicht ziekenhuizen wandelingen
  Het aller eerste weekoverzichtje, van wandelingen, dikke buiken en een controles in het ziekenhuis.
 5. Er komt een eitje uit
  De aankondiging van onze zwangerschap, de vaste lezer wist hoeveel moeite het heeft gekost om tot dit te komen. Eerlijk gezegd had ik dit blogje wel hoger in de lijst verwacht!

Vijf berichtjes die ik niet allemaal had verwacht, zeker niet op deze volgorde!!! Daarom extra leuk om even te zien, zo zie ik ook weer eens waar ik allemaal over schreef.

Op naar het volgende overzichtje en vele leuke blogjes!