Het is een leuke ontdekking dat jullie de weekoverzichtjes zo leuk vinden! Dus hierbij weer een weekoverzicht van afgelopen week. De week van kerst en oud en nieuw, ik heb zeker niet stil gezeten en vriendlief was een weekje lekker vrij! Toch gezellig zo samen i.p.v alleen thuis de hele dag!

Maandag & Dinsdag

Maandag tweede kerstdag trokken we heerlijk de wandelschoenen aan, wij hoefde niet meer naar familie of vrienden. Dit hadden wij eerste kerstdag al gedaan en zo ontstond er een hoop vrijheid. Vriendlief is de week gezellig vrij en dat betekend leuk samen dingen doen.

Dinsdag kwam vriendlief zijn beste vriend langs, lunchten we met zijn allen en genoten we van de vrije dag!

Woensdag

Zocht ik fijn een borduurwerk op, bakte ik een cake en gingen we opzoek naar een Mama fiets. Kregen we uitleg over kinderzitjes en de voor en nadelen van verschillende fietsen. Borduurde ik heerlijk de eerste rij aan de Fall Fairy, wat word ze toch mooi!!!

Donderdag

Borduurde ik aan een schattig klein werkje, zag ik dit leuke hondje Boef nog op mijn telefoon terwijl ik verschillende keren werd gebeld voor mijn “smart”. Want die had ik in de ochtend op Marktplaats gezet om te verkopen. Voerde ik harde gesprekken over de prijs en kreeg ik uiteindelijk mijn zin en was ik dezelfde dag nog mijn auto kwijt voor een mooi bedrag! Want ja ik kon vriendlief opa’s Volkswagen Polo een tijd geleden overnemen en een kindje en een Smart gaan niet samen. Leukste is dat de garage maar 250 euro of 154 euro bood. Uiteindelijk heb ik hem voor 800 euro verkocht. Jeej!

Vrijdag

Knutselde ik aan Kostelijk Leven, kreeg deze een nieuwe lay-out en fietsten wij naar de fietsenwinkel. Want ik zou mijn oude fiets inruilen voor de nieuwe! 20 km in totaal op 1 dag, ik vond het een hele overwinning. Plus ik had een mooie prijs voor de fiets en een fijne fiets uitgezocht!!! 

Zaterdag & Zondag

Zaterdag wat het oud en nieuw! Gingen we thee drinken bij vriendlief zijn oma, fietste ik weer 20 km om mijn nieuwe fiets op te halen! Daar later meer over natuurlijk en knuffelde ik heerlijk met Pip. Maakte ik een buikfoto van mijn 17 weken buik en speelde ik om klokslag twaalf uur in de nacht met Pip om haar rustig te houden! Wat was ze toch dapper ondanks al dat vuurwerk!

Zondag was ik helaas ziek in de ochtend, gingen we thee drinken bij mijn ouders en bleven we daar even hangen. Lag ik optijd lang uit in bed om de volgende dag fris en fruitig klaar te staan om naar de fysio te gaan.

De week is voorbij gevlogen!