Terwijl iedereen het nog vroeg  vind, het kijken naar een ledikant en er daadwerkelijk een halen in de winkel. Deden vriendlief en ik dit gisteren toch echt! Het was eigenlijk meer om een stukje rust te creëren. Wij hadden naast onze kast een beperkte ruimte en daardoor was er veel twijfel of het gene wat ik in mijn hoofd had daadwerkelijk zou kunnen.

Dus zo gingen wij naar Ikea, keken naar ledikanten en namen er één daadwerkelijk mee. Ik zetten alleen de ombouw in elkaar en probeerde deze naast de kast. De pootjes waren perfecte breedte en zo bleek het toch allemaal te kunnen!

Na dat het bleek te passen haalde ik het uit elkaar, ruimde het netjes op in de doos en zette het in de bergruimte. Terwijl ik deze twee foto’s bekeek was ik super tevreden. Het past perfect, de grote witte kast en witte muren laten het één geheel lijken. Als het ledikant daadwerkelijk op zijn plek komt, komt er nog een plank met opstaande rand boven. Voor een paar fotolijstjes en andere handigheidjes, natuurlijk is deze plank ook wit, zo klopt het hele baby hoekje straks in de slaapkamer.

Natuurlijk namen we ook een matrasje, hoeslakens en dekbedovertrekjes mee. Wat zijn ze schattig en toch neutraal. Één met beertjes,konijntjes en de andere met olifantjes. Niet geslacht gebonden want daar moeten wij nog altijd rustig op wachten. Plus die roze en blauwe beddengoed dingen vond ik eigenlijk echt verschrikkelijk. Nee we doen hier geen echte dekbed in, want dat mag natuurlijk niet…

Ook knutselde ik nog wat aan onze kast, kocht ik nog een ophangsysteem voor de baby kleertjes, wat vakjes voor in de kast zodat alles straks mooi bij ons in de kast kan. Vind het toch fijn om te weten dat we de spulletjes in de berging hebben staan, klaar voor wanneer het nodig is en dat het allemaal past.

Stiekem kan ik niet wachten tot het zover is! Maar eerst gaan we maar eens wat meer proberen te genieten van de zwangerschap, ik moet toegeven dat ik dit nog heel erg lastig vind.

Voor nu ben ik super tevreden dat de ideeën die ik had in mijn hoofd perfect uit komen! Dus ja een kindje kan ook gewoon op 70m2. *smile*