Terwijl de weken langzaam voorbij gaan, ik expres niet in de winkel kom en geduldig de portemonnee achter laat zodat de kast niet al vol zou hangen met baby kleding… Mag ik wel even neuzen op internet. Het leek mij wel leuk om even een college te maken van kleding die ik leuk vond. Het is een collage geworden waar sommige kleding een beetje voor jongens en meisjes is.

Ik moet bekennen dat ik blijkbaar echt gek ben van beertjes, pinguïns, olifantjes en konijntjes. Ja beestjes doen het blijkbaar goed, ook voornamelijk grijs en wit… Maar dat komt ook omdat in de winkel de kleding voornamelijk blauw en roze is, laat ik daar nu echt niet van houden!!! Dus dan kom je snel bij deze leuke kleertjes.

Al deze kleertjes vond ik bij de hema… Nee dit is geen gesponsord blogje, hun zijn een van de weinige winkel die goed betaalbaar zijn en nog eens leuke kleertjes hebben.

Wat vind jij van deze kleertjes?