Het is maandag en dat betekend een nieuwe week vol nieuwe gerechten… Omdat ik wel altijd probeer te wisselen wat wij eten en ik echt totaal niet hou van aardappelen. Probeer ik altijd een alternatief te zoeken en soms, soms maak ik aardappelen omdat manlief deze lekker vind.

Dus ook weer deze week, een week van allemaal verschillende landen! Israëlisch, Thais, Italiaans en Japans komt voorbij. We wonen immers in Nederland en dat betekend dat alle invloeden van buiten het huis in komen. Wat ik persoonlijk wel een rijkdom vind want oh wat heb je toch heerlijke gerechten. Beter dan de Hollandse aardappelen, groente en vlees ellende. 

Uiteraard is het weer een weekje vegetarisch, dus hier komt ons weekmenu.
 • Maandag
  Gnocchi, ricotta en selderij
 • Dinsdag 
  Komkommer roerbak met sesam en omelet.
 • Woensdag
  Hutspot uit de oven.
 • Donderdag
  Thaise roerbak met komkommer, cherrytomaat, ui en ananas.
 • Vrijdag
  Italiaanse cirtoenpasta
 • Zaterdag
  Israëlische eierschotel
 • Zondag
  Soep met stokbrood (uit de voorraad) 
Wat een jij deze week?