Het is al weer woensdag ochtend, nog een nachtje slapen en dan is het zover. Morgen middag fiets ik samen met vriendlief en mijn broer naar het ziekenhuis. De 20 weken echo staat op het programma en ik ben benieuwd hoe hij/zij het doet. Ik had trouwens nooit verwacht dat ik mijn broer zou mee nemen, maar nu hij in Nederland is voor een paar dagen en de bevalling en de eerste paar weken misschien wel maanden toch de kleine niet zal zien… Vond ik het wel iets moois om zo hem er dan bij te betrekken, toch een klein stukje mee te maken. Aangezien hij maar rond blijft stuiteren over het feit dat hij oom wordt *smile*.
Maar donderdag dus de 20 weken echo… Ondertussen loop ik nu al met een dikke buik rond waar vriendlief zich over verbaast. Heb ik al kompressen in mijn bh’s zitten omdat ik anders met natte shirts rond loopt… Slik ik sinds een paar dagen vitamines en blijft ik maar onwennig over alle aandacht.
De vele vragen hoe het is met de zwangerschap, de enkele vraag hoe het met mij gaat. Ik beantwoord ze niet graag en roep altijd goed. Want hoe kan ik nu weten dat alles goed zit als de spannendste echo nog moet komen, waar ze gaan kijken of alles werkt, goed ontwikkeld is… Plus als ze vragen aan mij hoe het met mij gaat, ik op zo’n moment eerlijk antwoord zou geven ik scheve gezichten krijg.. Nee bedankt wij genieten rustig op onze eigen manier. 
Maar geniet ik wel van de kleertjes en spulletjes die ik mag aanschaffen voor de kleine, ongeduldig wacht ik op het geslacht zodat ik verder alle kleertjes en spulletjes kan kopen. Want stiekem is dat nu gewoon het leukste van de hele zwangerschap. Schattige kleertjes met diertjes kopen en geboortekaartjes bekijken. 
Morgen is het zover…
Spannend…
Misschien interessant