Wat ik tegenwoordig de leukste bezigheid vind als ik me verveel… Juist geboortekaartjes bekijken!!! Nu moet ik bekennen dat ik wel een klein beetje veel eisend ben. Ik wil namelijk geen gevouwen kaartje. Wil geen gewicht, lengte en tijd op het kaartje… Plus een beetje minimalistisch en niet zoet roze of zoet blauw. 

Nu ontkom je er ook niet aan om blauw of roze/oranje in je kaartje te hebben zitten, maar die overdreven echte jongenskaartjes, nee dat word ik niet heel blij van. Ik kreeg al een keer opmerkingen in de familie dat alle babykleertjes wel erg grijs en wit waren. Tja dat is nu eenmaal onze smaak en ergens kun je het ook wel verwachten! 
Maar dat alle kaartjes die ik je nu laat zien wit zouden zijn, nee dat had ik niet verwacht. Toch hebben deze kaartjes van HipDesign toch nog wel wat kleur, ik kwam via Google op hun site terecht en heb daar heerlijk zitten neuzen. Je hebt veel keuze en eigenlijk kan je ook wel een heel hoop aanpassen, dus zocht ik daar eigenlijk ons geboortekaartje uit en maakte ik hem bijna al helemaal hoe ik hem zou willen.
Nu hoeft enkel de datum nog worden aangepast, maar welke het uiteindelijk is geworden. Dat blijft nog een lange tijd geheim Want wij willen graag dat als het kleintje straks geboren is iedereen een kaartje sturen. Niet via sociaal media meteen de lucht in gooien en stiekem hopelijk dan wel nog even op een roze wolk zitten. 
Maar oh wat zijn deze kaartjes leuk he!