Vol verbazing zit ik hier eigenlijk, het is gewoon al weer één februari. Terwijl ik nog redelijk slank begon aan een nieuw jaar vol ik me nu al een echt rolmopsje en dit is pas de helft!!! Maar januari is voorbij en dat betekend weer een overzichtje van de blogjes die jullie het meest hebben gelezen. 
Wat mij opviel al in januari sinds ik meer ben gaan schrijven over de zwangerschap, jullie allemaal blijkbaar die blogjes super tof vinden. Want het hele lijstje is bijna zwangerschap gerelateerd. Nu had ik zeker wel verwacht dat het bekend maken van geslacht nummer 1 zou staan. Maar dat 2, 3 en 4 ook zwangerschap zou zijn. Wat een verassing.
Dus hierbij het lijstje!!! 

Top 5 Meest gelezen blogjes.

 1. Het wordt een.
  Ik maakte hier bekend wel geslacht onze kleine wurm zou krijgen. Het duurde een paar dagen maar toen kreeg ik toch de zin om het te delen. Dus weet je het nog niet??? Ga dan maar even snel kijken.
 2. Een vleugje van ons babyhoekje
  Wij haalde in januari het ledikant, simpel weg omdat ik een klein beetje gespannen was of het wel zou passen. Maar het paste en zo kon je een klein beetje zien hoe het zou worden. Echter nu is alles weer opgeruimd. Over paar maanden mag echt alles zijn plek krijgen, kijk er nu al naar uit!
 3. Zwangerschapsupdate vlog
  Ik ben nog niet helemaal gewent aan het filmen maar blijkbaar jullie wel!!! Want hier een filmpje over wat ik tot nu toe ervaar met de zwangerschap, min punten, mijn omgeving en simpel gewoon zwanger zijn.
 4. Het beweegt
  Ik voelde de kleine in januari voor het eerst en beschreef in detail alles op. Een mooi moment die wel voor de nodige standaard reacties zorgde. Lang leven nog geen karatetrappen.
 5. Simpel stoofperen brouwen
  Voor het eerst deelde ik weer eens een recept, die druk werd bezocht en al snel in de top vijf terecht kwam. Het enige blogje wat niet over zwangerschap gaat in dit rijtje. 

Dit was de top vijf van januari alweer, het is gewoon al weer voorbij. Stiekem hoop ik dat hiermee ook de koude wintermaanden voorbij zijn, maar dit zal vast nog niet het geval zijn! Op naar februari!!!