Sinds 2016 ben ik gelukkige bezitter van een klein stukje grond bij de volkstuin vereniging. Na een paar jaar in een klein tuintje achterin te hebben gerommeld, de heerlijkheid had geproefd van eigen oogst. Kreeg ik de vraag waarom ik niet bij een volkstuin vereniging ging.   
Dus toen ik me daar aanmelden eind 2015 kreeg ik de keuze uit drie stukjes grond. De groene vingers waren eigenlijk nog niet echt aanwezig en vandaag de dag nog niet veel meer. Maar nu bezit ik een stukje grond van  6 meter breed en 15 meter lang. 90 m2 grond om heerlijk op te werken.

Planning 2017

Na een niet al te best seizoen was mijn doel om het in 2017 een stuk beter te doen. Meer aandacht, meer oogst en meer uren op de tuin! Toen werd ik zwanger en nu ben ik precies in het moestuin seizoen uitgerekend… Maar dit weerhoud mij niet om een planning te maken en vanaf volgende week weer vaker naar de tuin te gaan.

We zullen zien hoe het seizoen loopt, hoe het met de kleine meid straks gaat. Hopelijk zijn de dieren iets minder verwoestend dan het afgelopen seizoen. Kunnen wij het tuinhuisje weer opbouwen en zal er iets minder groen van het gras en onkruid te zien zijn.
Een nieuw moestuin seizoen en hopelijk een vruchtbaar seizoen. Dat ik weer veel mag oogsten, genieten en lekker mag koken.