Ik droeg nooit echt graag bh’s, nu was het met mijn cupmaat ook niet heel noodzakelijk. Maar sinds de zwangerschap veranderd er alles aan je lichaam, alles groeit en dan bedoel ik echt alles. Sinds negentien weken zwanger heb ik last van lekkende tepels. Nu had ik dit nog echt niet verwacht rond deze tijd, dus ik had echter niks in huis. 
Zo rende ik naar de winkel en kocht ik wegwerp comrpressen… Maar al snel merkte ik de ongemakken hiervan. Ze zijn stug, zweterig omdat er een laagje plastic op zit en plakken hierdoor aan je tepel vast. Plus mijn tepels begonnen meer en meer te jeuken, simpel weg omdat er ook nog eens wat troep in zo’n wegwerp compres zit.

Nu zocht ik al even voor een vervanging, want bij borstvoeding heb je uiteraard ook deze compressen nodig. Nu wij zo min mogelijk afval willen produceren betekend dit ook geen wegwerp compressen. Zo vond ik bij Greenjump wasbare zoogcompressen van 100% biologisch katoen gemaakt. En stiekem nog met een leuk printje ook, waardoor het gebruik hiervan opeens wat minder erg wordt.

Deze katoenen zoogcompressen zorgen er voor dat ik geen jeukende tepels heb en ze niet aan mijn tepel plakken. Verzachten de kosten van zwangerschap, want al die weggooi compressen word je ook niet blij van. Dit is een super makkelijke, comfortabele vervanging. Een groene verandering met eigenlijk enkel voordelen. 
Ik koos ze van het merk ImseVimse, een Zweeds bedrijf die opgericht is omdat haar dochter eczeem kreeg van wegwerp luiers. Dit is mijn eerste stap voor wasbare producten voor de verzorging en ik ben echt zeer tevreden. Wie weet wat er volgt!
Ben je geïnteresseerd geraakt? 
Klik dan even hier
Dit product is niet gesponsord en is puur honderd procent eigen keuze.