Terwijl ik vol verbazing de gordijnen open doe en de lamellen zie ik sneeuw. Opeens is de wereld wit en deze keer ook echt wit. Gisteren gingen wij op pad om een pak te kopen voor vriendlief, hoe dichter bij wij kwamen bij het eind punt hoe meer het begon te sneeuwen. Maar bij ons thuis lag niet zo veel, sneeuwde het niet zo hard… De zee zorgt er altijd voor dat het warmer is en daardoor vaker grijs blijft in de winter. 
Tot vanmorgen, de weerman had verteld dat het enkel in het oosten wat sneeuw zou vallen. Dus wat was dat opeens een verassing. Opeens zie je kinderen met een slee, sneeuwballengevechten en vooral mensen genieten. Zo werd het ook tijd voor onze kat Pip om voor het eerst zijn pootjes in de sneeuw te zetten. In dat koude natte spul…
Ik heb gelachen, foto’s gemaakt en met plezier gekeken. Ze is ook zo leuk om te zien, een mooi beestje die nog eens super nieuwschierig is en tegelijkertijd voor alles wegrent. Winter ik heb er om eerlijk te zijn niet zo heel veel mee. Behalve als er sneeuw ligt, als er kinderen buiten spelen en er word gesleed voor de deur. 
Ik hoop dat er over een jaar weer sneeuw ligt, ben benieuwd hoe Pip het dan weer vind en onze kleine meid. Dan zullen wij vast de ouders zijn die met hun kind buiten lopen. Een slee trekken en natuurlijk foto’s maken!