In het blogje over de handwerkbeurs kon je hem al zien! Snuf de rammelaar van Stip en Haak, ik kende het merk niet toen ik op de handwerkbeurs rond liep. Tot ik bij hun kwam en vele verschillende rammelaars aan de muur zag hangen. Ik was op slag verlieft en wilde zo’n schattige rammelaar maken voor mijn eigen kleine meisje.

Misschien vind je de kleur voor een meisje niet helemaal de juiste kleur, het is groenblauw of iets in die geest. Maar voor de oplettende lezer hier, is groen wel een kleur die onbewust veel terug komt als het over de kleine madam gaat.

Tijdens het haken verbaasde me dat je haken eigenlijk niet verleerd. Een lange tijd geleden had ik voor het laatst een haaknaald in mijn handen gehad. Zo’n twee jaar ongeveer alweer, dus dan opeens zo’n rammelaar haken is wel een leuke uitdaging,.

Het was super leuk om Snuf te haken, het patroon was ook nog eens super makkelijk en duidelijk aangegeven. Met foto’s en teksten kan echt iedereen het wel haken. Voor het inelkaar zetten moet je natuurlijk even geduld hebben, want zo’n rammelaar moet wel goed vast zitten. Plus de veiligheids oogjes was wel even knutselen, want die gingen super moeilijk! Wat natuurlijk ook moet want anders zijn het geen veiligheid oogjes hé… 
Dit was snuf, op naar het volgende leuke project. Ja ik heb het handwerken echt wel weer gevonden!!!
Doe jij wel eens iets haken, breien of borduren?