Op de handwerkbeurs kocht ik dit schattige katje, zoals je misschien kunt lezen aan de titel is het geen Engels of Nederlands ontwerp. Het borduurwerk komt helemaal uit Moldora en de titel is in het Roemeens. Het komt van Luca-S en het is mijn eerste borduurwerk die ik borduur met Anchor.

Dit leuke werkje staat boven aan mijn lijstje, zoals je hier kunt zien… In mijn collectie handwerkjes… Zoals elke borduurster bezit ik zo veel leuke kleine borduurwerkjes om te maken, dat nu ik thuis zit heerlijk bezig ben om het lijstje in te korten. 
Met dit schattige snoetje lukt dat dan ook nog eens heel erg goed!!! Nu ga ik weer heerlijk verder prikken hoor, hij word trouwens zo’n 16 cm bij 15 cm groot, dan heb je een beeld bij de maat! Owja en het werkje heeft wel 33 kleuren, vrij veel voor zo’n klein werkje. 
Op naar de eerste bloemen.