Wat scheen de zon afgelopen zondag toch heerlijk, heel even waagde ik het om in de achtertuin in te duiken. Gewoon even heel rustig wat kleine dingetjes snoeien en zo ontdekte ik dat het al langzaam lente word in mijn kleine postzegel tuintje. 

Terwijl alle moestuinders al druk in de weer waren met paprika plantjes en andere groente voorzaaien had ik nog helemaal niks gedaan. Ik ben ook al weken niet op mijn volkstuin geweest en nu dat de ziekte het huis maar blijft bestormen word het er niet beter op.
Toch zocht ik maar even de snoeischaar op en haalde ik het een en ander weg, ontdekte ik wat verdwaalde bloembollen die zich naar boven werken. Zaaide ik tuinbonen om straks op de volkstuin over te planten! Hopelijk doen ze het dit jaar wel goed en eten de vogels ze niet op zoals afgelopen jaar.

Zo als je kunt zien had ik mijn moestuinjas aan, die nog echt net dicht kan… Een muts op vanwege al het gesnotter en handschoenen vanwege de kleine meid in mijn buik. Maar het was wel even heel fijn en ook wel vermoeiend. Ook hier is het seizoen begonnen en ik kan niet wachten om de energie terug te vinden om naar de volkstuin te gaan. 
Maar eerst even beter worden en geduld hebben tot de eerste tuinboontjes zich boven de grond laat zien. Ik kan echt niet wachten!!!