De regen slaat tegen de ramen en de voorspellingen zijn voor de aankomende dagen niet veel beter. Een mooi moment om kruisjes te zetten aan dit schattige poesje. Een poesje die daarna ingelijst mag worden voor boven het ledikant.

De blauwe bloemen maken het werkje lente achtig, net of de lente toch een beetje tussen de regenbuien door schijnt.

Het werkje is inmiddels op de helft, de bloembak word geborduurd en nog vele mooie bloemen mogen er bij komen. De vele kleuren laten de schaduw prachtig naar voren komen en ondanks dat het een klein werkje is lijkt het zoveel meer.

Nu ga ik rustig verder, terwijl de wind harder gaat waaien. De regen blijft vallen en de week een rustige fijne week is. Nu laten we stiekem wel duimen voor veel mooi weer zodat we na dit mooie werkje de tuin in kunnen.
Maar voor nu hou ik het even bij bloemen op het doek.