Vandaag dromen we even weg bij mooie inspirerende foto’s van mijn pintrest account. Even gewoon dromen hoe ik het liefst zou willen wonen als ik de kans had. Hoe ik het huis zou veranderen in een witte rustige oase. Oké nu is ons huis ook rustig, wit en vooral hout en natuurlijke tinten.  
Maar het moderne hebben wij niet in huis zoals een strakke keuken, nu wonen wij ook niet in een huis waar wij jaren zullen blijven wonen. Wanneer er een slaapkamer bij was had het makkelijk gekund, we zitten op een goede locatie. Vijf minuten van de winkels, tussen de scholen en parken in. zo op de snelweg en zo kun je overal heen op de fiets.

Maar nee ik droom even weg, even in het simpele, rustige en natuurlijke wat deze foto’s laat zien. Zelfs vind ik de groen achtige muur prachtig, wie had dat ooit gedacht. Ik niet, maar wat een heerlijkheid om hier bij weg te dromen.

Bron foto van link boven naar rechts beneden. 1.2.3.4.5