Ik heb mezelf nooit echt heel erg met kleding bezig gehouden, ik week eigenlijk altijd af van wat de meeste leeftijdgenoten droegen. Maar tegenwoordig begint het langzaam wel een klein beetje te veranderen. Niet dat ik mijzelf anders kleed, maar wel dat ik tegenwoordig het leuk vind om naar kleding te kijken. Dan vooral kinderkleding.

Zo kwam ik de nieuwe lente collectie tegen van Zara, een modemerk waar ik voor mijzelf echt nog nooit heb gekeken! Ik ben eerlijk gezegd nog nooit binnen geweest in de winkel… Maar nu ik de vrije tijd heb en lekker rond neus op internet naar leuke baby kleding kwam ik toch bij hun uit.

De zachte kleuren, mooie stofjes en ook nog wel de prijzen die betaalbaar zijn maken de collectie wel erg leuk. De grens tussen meisjes en jongens is meer neutraal en het zijn vooral de super leuke printjes ie bij hun te vinden zijn! Zelfs een leuke luiertas kwam ik tegen, maar die heb ik wel laten liggen omdat ik graag een luiertas wil die je ook op je rug kan dragen…

Smelt jij ook niet weg bij deze mooie foto’s? Ik kan opeens echt niet wachten tot de kleine meid hier is geboren, maar we mogen nog even heel veel geduld hebben. En ons verlanglijstje nog wat langer maken!
Alle foto’s zijn van Zara, voor al deze leuke kleertjes kijk dan ook even in hun winkel of op hun webshop. Dit blogje is niet gesponsord, ik deel het puur omdat ik het echt een hele leuke collectie vind.