Terwijl de zon steeds met moeite door de wolken heen schijnt pak ik de auto om even naar de volkstuin te gaan. Ik kende het laagje groen wat overal groeide maar al te goed en als je niet oplet staat het zo knie hoog. Ik ging heen om de stokken te plaatsten zodat straks de bonen kunnen gaan groeien. Daarbij ook natuurlijk dat stukje grond schoonmaken, maar de grond was nog zo soppig dat daar maar weinig van terecht is gekomen.
Wanneer je zo heerlijk bezig ben kan de jas even uit, nu ook omdat de moestuin jas niet meer echt dicht kan… Wat ik stiekem ook wel heerlijk vind op deze foto’s is dat je niet kunt zien dat ik zwanger ben, even is het er niet. Tot ik zou omdraaien en dan komt mijn kleine toetertje tevoorschijn. 
Ik leerde dat ik snel weer terug wil, de tuin heerlijk vol zetten met de lekkerste groentes. De tuin schoonmaken en genieten van de zon die schijnt. Maar eerst moet het wat droger worden, minder regenen en dan kunnen we rustig moestuinieren. Alleen dan wel in een legging, want al dat bukken in een zwangerschapsbroek is geen pretje. 

Geniet jij ook van het buitenleven?