Het was vrijdag, prachtig weer en eind van de middag stapte wij in de auto om naar center parcs te gaan.  Daar gingen wij twee nachtjes slapen samen met vriendin, haar man en haar kleine meid die in juli twee jaar wordt. Het zou onze laatste mini vakantie worden en vol nieuwsgierigheid hoe het zou zijn reden wij dan iets meer dan een uurtje. 
Eenmaal bij het park bleek het park zo groot dat wij rustig rondjes reden tot wij eindelijk het huisje hadden gevonden. Ons huisje lag echt aan het einde van het park, wat natuurlijk voor en nadelen had! Heerlijk konden wij op het bos uitkijken, zagen wij uit het raam geen andere huisjes en de vogeltjes, eentjes liepen gewoon langs het raam. Nadeel dat het zwembad toch wel een klein beetje ver lopen. Tja, dat lopen hé, dat is tegenwoordig een klein beetje lastig.
De eerste middag waren Felix en ik alleen op het park, wij liepen een rondje om het park te verkennen. De zon scheen zo heerlijk dat binnen blijven zonden zou zijn, maar zwemmen daar was te kort tijd voor. Daarom gingen wij rustig stukje wandelen, eten en ruimde wij het huisje op zodat vriendin, haar man en kleine meid zo het bed konden gebruiken. Zij zouden immers pas na het eten komen. 
Het was wel een voordeel dat wij eerder waren, zo zagen wij maar een half kinderstoeltje en een ledikant die je helemaal in elkaar moest zetten. Even een berichtje sturen, want het was makkelijker om zelf een camping bedje mee te nemen die je weet hoe op te zetten en een kinderzitje die er volledig is. Het huisje was gezellig, klein en de kleine meid kon rustig rond hobbelen door heel het huisje.

De eerste dag gingen wij rustig in de ochtend zwemmen, zelfs Felix ging de glijbanen af en ik ging vrolijk mee. Zevenentwintig weken hield mij niet tegen om door de stroomversnelling en twee glijbanen te gaan. Uiteraard keken wij wel even naar de bordjes of het wel mocht, want niet alle glijbanen waren natuurlijk geschrikt met zo’n toeter. 
Rustig gingen wij in de middag wandelen en natuurlijk is een speeltoestel te leuk om over te slaan. De heren zaten rustig op een afstand toe te kijken, later werd er nog een soort van kinderboerderij bezocht en voor we het wisten was dag één voorbij. 
Dag twee liep iets anders, zelf werd ik misselijk wakker. De nacht was voor de kleine niet al te geslaagd geweest en toen bleek de kleine meid ook nog koorts te hebben. Een rustig hang dagje werd ingelast. Samen met het zonnetje, een kopje thee en koekjes was het heerlijk ontspannen. 
Het was een geslaagd weekendje weg al moet ik wel zeggen dat zo’n park me wel een klein beetje te groot is. Dat het huisje ook niet helemaal schoon was, natuurlijk is dat niet helemaal gek als je als schoonmaakster binnen zo’n korte tijd een huisje helemaal schoon moet maken. Maar we hebben heerlijk kunnen ontspannen, bubbelen in het bubbelbad en gezwommen. In de avond lekker bij de open haard en wakker worden gefloten door alle vogeltjes.
Nu begint bijna het normale leven weer, maar er is heerlijk weer voorspeld dus dat word tuinieren en genieten van het fijne weer!!! Plus Felix is nog twee dagjes vrij wat natuurlijk extra gezellig is.