Het is regenachtig en dan heb je opeens alle tijd en energie om heerlijk te borduren. Even gewoon simpel in de stoel bij de kachel, een winter of herfstig gevoel geeft dit. Nu is het weer de afgelopen dagen ook niet zo mooi, regen en storm hier bij de kust. Terwijl de zaai bakjes voor het raam nog een vleugje zon proberen te vangen.

Vorig jaar ging ik op vakantie naar Griekenland, toen mocht dit mooie borduurwerk mee en wat heb ik daar heerlijk toen geborduurd. Tussen de wandelingen, scooter tochten, zwemmen en lekker eten door. Eenmaal weer in Nederland belande hij in de kast en zo kwam de tweede pagina nooit af. 

Afgelopen week mocht Captain Claw boven komen drijven, het stof werd er afgeslagen en zo kwam de tweede pagina tot zijn einde. Soms lijkt het dat dit werk maar amper kleuren heeft, maar nee de vele bruin tinten maken het werk juist mooi. 57 verschillende kleuren, had jij dit gezien?

Het weer is nog steeds stormachtig en daarom begin ik rustig deze zondag met pagina drie. De pagina waar ik stiekem het oog al op had geborduurd, ik was toen veel te nieuwschierig hoe deze er uit zou zien… Gewoon op mijn gemak kruisjes zetten bij de kachel. Nu heb ik nog alle tijd en rust voor het borduren. Dus ik neem het er ook zeker even van! 
Fijne zondag.