Ik vertelde al een paar weken geleden dat wij een kinderwagen zouden overnemen van vriendlief zijn nicht. Maar afgelopen week kregen wij een berichtje dat het mannetje nog niet zo heel goed kon lopen en daardoor ze de kinderwagen natuurlijk liever niet kwijt wilden. Logisch en zo gingen wij opzoek naar een andere kinderwagen,  natuurlijk weer tweedehands. Want zo’n kinderwagen helemaal nieuw kopen kost nog al wat. 
Toevallig stond er 1.4 km bij ons vandaan een Joolz Day te koop, voor een leuke prijs en stiekem nog een mooie kleur ook. Ik merkte dat er best wel wat tweedehands word aangeboden, maar qua kinderwagens die er netjes uit zien en de prijs ook nog goed was. Tja daar waren er niet zo veel van in de buurt. Dus natuurlijk klom ik meteen in de telefoon en voor ik het wist konden we al gaan kijken.
Het is een wagen waar Pip even bang van was, het onderstel is best wel zwaar maar het stuurt wel heel erg licht en soepel. Natuurlijk is het geen punt gave wagen, het handvat is wel wat beschadigingen. Erg nee, hij rijd er niet minder fijn om en je hoeft te minste niet extreem voorzichtig te doen.

Wonder boven wonder kregen wij er zelfs een regenhoes, muskietennet, parasol en luiertas bij. Nu is ons budget wel met 350 euro om hoog gegaan, maar we zullen nog altijd net onder de berekende duizend euro zitten met onze uitgaves. Heel netjes als je bedenkt dat de kinderwagen op zich al zo duur is.  

Wat ook super fijn is dat de vorige eigenaar een extra dik matrasje er in heeft gedaan, wel heel fijn aangezien de kleine meid er in het begin wel vaker in zal slapen. Aangezien wij geen wiegje hebben en misschien het ledikantje wel heel groot is. 
We zijn klaar voor onze madam, nog een beetje vroeg en ik hoop dat ze nog even een tijdje blijft zitten!

 Wil je niks missen?
volg me dan op Bloglovin