Terwijl de zon schrijnt ging ik weer even een kijkje nemen op de tuin, langzaam hoop ik dat de tuin droger word waardoor het schoffelen makkelijker word en het onkruid wieden dus ook. Maar helaas de kleigrond had nog heerlijk veel water vast gehouden en zo bleef het enkel bij een klein stukje wieden.
Terwijl ik de tuin opliep kwamen er in totaal drie tuinders even vragen hoe het ging, ze wezen naar de buik en zeiden dan “go wat zie ik nu…” zelfs iemand zei “Zo jij hebt je taak ook weer gedaan, iemand moet immers onze pensioen verdienen.” Waarom ik enkel verbluft keek en van alles door mijn hoofd ging wat niet zo aardig was.

Maar toen ik naar mijn tuintje keek werd ik toch wel heel blij, een rij bloemen is te zien en de bijen zijn al druk aan het werk. De bolletjes zijn mooi opgekomen en naast al dat groene onkruid, zwarte zand is zo’n bloemen zee echt een verademing.

Ik kan eigenlijk niet wachten hoe de tuin er straks uit gaat zien als alles groeit en bloeit. Dit seizoen heb ik toch best wel wat bloemen in de planning staan. Als bodembedekkers en voor de bijen natuurlijk. Maar nu staan er voor het eerste jaar een rij vol paarse bloemen, deze bolletjes blijven gewoon lekker zitten voor volgend jaar, dat stukje daar doe ik niks meer aan! 
Laat moeder natuur haar werk maar doen.

 Wil je niks missen?
volg me dan op Bloglovin