Terwijl de zon schijnt en schoonvader in de badkamer bezig is, pak ik de breipennen weer eens op. Breien is altijd zo rustgevend en makkelijker dan borduren. Althans makkelijker, je hoeft iets minder vaak naar een patroon te kijken. Tijdens het breien tel je wel steeds in je hoofd, vooral als je voor het eerst zo’n knuffel breid als Olivier.

Olivier kocht ik op de handwerkbeurs in Zwolle. Ik zag hem als voorbeeld in het kraampje staan van Zijmaakthet en was meteen verkocht. Ik had nog nooit een knuffel gebreid en was dit eigenlijk helemaal niet van plan! Maar zo zie je maar weer, als het patroon leuk genoeg is ben je verkocht. 
Het is heel goed opletten, foto’s bekijken en proberen. Inmiddels is de kop af en ben ik met de eerste arm begonnen. Ik ben zo nieuwschierig hoe hij er straks uit zal zien!!! We breien heerlijk verder, op naar een zelfgebreide knuffel voor ons meisje.

 Wil je niks missen?
volg me dan op Bloglovin