Terwijl ik met mijn benen in de lucht zit en wat rust neem vind ik het heerlijk om een klein beetje rond te neuzen op internet. Nooit vond ik kleding interessant en dus kon ik ook geen merken. Nu moet ik meteen bekennen dat ik nog altijd niet van de merken ben! Maar je komt bij het zoeken wel leuke meisjes kleding tegen.

Zo belande ik via via bij River Island, een winkel waar ik nog nooit binnen ben geweest of überhaupt de webshop heb gezien. Terwijl ik heerlijk aan het neuzen was kwam ik deze schattige kleertjes tegen! De prijzen zijn wel iets hoger dan die ik nu voor onze kleine meid handteer, maar naarmate ze ouder word en minder snel groeit zal dit ook wel weer veranderen. 
Alles is wel weer redelijk rustig, sorry mijn smaak veranderd toch echt niet! Maar dit jurkje vond ik wel weer erg schattig door de borduurde bloemen erop. 
Of deze simpele grijs jurkje met rekbare stof. Want je zou zelf natuurlijk ook niet in een gala jurk de hele dag stil in bed willen liggen toch.

Ik merk wel dat ik van hun de shirtjes en jurkjes erg leuk vind, de broekjes zijn toch wel vaker spijkerstof. Voor die kleine kindjes lijkt dat me niet zo prettig, voor zolang ze niet overal willen kruipen natuurlijk!

Dit was mijn lijstje met leuke kleertjes die ik tegen was gekomen, toch allemaal wel meisjes achting. Maar wel lekker rustig. Al deze kleertjes zijn in de maten voor 0 tot 4 jaar te koop. Al zou ik door de prijs wel even wachten tot ze iets minder snel groeit. 
Nu ga ik weer lekker verder kijken, gewoon omdat het leuk is en kijken kost geen geld. Ja echt, het lukt mij nog altijd enkel te kijken! Plus stiekem het verlanglijstje aan te vullen voor familie en vrienden.
Bron: Foto’s zijn van River Island.

 Wil je niks missen?
volg me dan op Bloglovin