Dinsdag ochtend, het weekend is al weer voorbij en het mooie weer komt weer terug. Zondag bestelde ik dit leuke breipatroon. De oplettende lezer zal het misschien wel verbazen, roze en zo meisjesachtig. Maar hij was te schattig en het is een makkelijk breiwerkje. Althans dat zeggen ze!
Ik vond wel dat ik zo’n leuk nieuw breiwerkje op de pennen mocht zetten, nu ik nog altijd bedrust heb en dus alle tijd heb om heerlijk te breien. De knuffel die ik nu brei is al weer bijna af, nog één been, een snuit en twee oren.

Langzaam wordt Kostelijk Leven wel echt een mama blog, maar dat is nu ook niet zo gek. Ik lig nu voor dag zes in het ziekenhuis en maak eigenlijk niks anders mee dan breien, zwangere vrouwen en alle controles. Het meisje in de buik is nog altijd lekker druk, we zijn weer een weekje verder en we wachten rustig af. 
Ik pak de breinaalden weer op, lees rustig wat magazine en drink kopjes thee.