Wat doe je als je vooral veel tijd op de bank doorbrengt? Juist je gaat maar wat handwerken… De laatste dagen zit ik niet graag achter de laptop en hierdoor borduur ik enkel maar meer en meer. Je moet toch iets doen toch…

Langzaam komt er een neus tevoorschijn en zijn eerste snorharen. Captein Claw kijkt me echt aan. Stiekem soms een klein beetje eng, als je even langs loopt en een borduurwerk zo staart!!! Maar wat je met al die bruintinten wel niet kunt maken hé.
Ik borduur weer heerlijk met de oude tablet van mijn vader, veel geduld bij het opstarten moet je wel hebben! Maar het enige waarvoor ik hem gebruik is patronen lezen. Dus voldoet prima aan mijn eisen. Scheelt weer een hoop papier en stiften.
Nu kruip ik weer snel achter mijn borduurwerk! Op naar het andere oog, het is toch een fijne afleiding!!!