Rustig tikte de naalden, sneller dan ooit omdat ik zo veel tijd over had. Sneller dan ooit omdat de wol zo zacht was, het werkje zo licht en het jurkje zo schattig! Ik breide rustig dit jurkje af, voor het eerst werkte ik met twee verschillende kleuren. Voor de tweede keer maakte ik een kledingstuk.

De standaard recht toe en recht aan steken werden vervangen tot een hart te breien in het midden. Door de mooie kleur grijs over te laten lopen in een hele zachte kleur roze. Door opeens voor het eerst een bord te naaien aan het halsje. Allemaal nieuwe kleine dingen die even uitzoeken waren.
Maar dan is er dan toch dit jurkje, rustig hangt hij nu even aan ons ledikant. Even pronken met mijn eigen creatie! Even trots zijn om dit schattige jurkje. Hopelijk groeit ze niet veel te snel, kan ze dit jurkje een paar keer aan.
Toch wel echt een meisjes jurkje, maar hij was erg leuk om te maken! Niet te truttig en oubollig, maar gewoon lekker deze tijd!