Toen ik vegetarisch begon te koken ging ik opzoek naar een goed vegetarisch kookboek. Ik zal eerlijk zijn, die zijn best lastig te vinden. Door de jaren heen heb ik geleerd dat er genoeg kookboeken zijn die niet helemaal kloppen. Maar daar valt Vegalicious niet onder, of je nu volledig vegetarisch wil gaan koken of gewoon een paar keer per week. Het is een boek vol lekkere gerechten, zowel lichte gerechten als iets zwaardere.

Bij vegetarisch koken moet je meestal wel een hoop kruiden in huis hebben, maar niet bij deze gerechten. Er staan heerlijke hoofdgerechten zoals risotto, zelfgemaakte pizza’s en volle salades. Maar ook kruidenbotertjes, jam en andere bijgerechten.
Vegalicious is een boek waar bij zelf maken toch centraal staat. Geen zakjes, pakjes en of kant en klaar producten. Nee maar heerlijk puur en zie het taartje hieronder. Je krijgt hier toch meteen trek van!

Wanneer je dit boek uit mijn kast pakt zul je ontdekken dat hij gebruikt is, ik kook er graag uit en laat me inspireren door de recepten. Al ben ik nog niet aan het bakken gekomen! Dus dat wordt nog een leuk doel voor de aankomende tijd.

Ik kook er graag uit, ben jij nu nieuwsgierig geworden?
Kijk dan even hier.

Staat Vegalicious ook bij jou in de kast? 
Sommige links in deze blogpost zijn affiliatelinks. 
Dank je voor je support!