Ja al weer een mini kleding collectie. Ja ook weer van Zara, maar die hebben gewoon ook hele schattige leuke kleding. Het is lente en de zomer komt er ook al weer aan. Dus nu vind je in de winkels allemaal schattige lente en zomer collecties, zo ook bij deze winkel.
De collectie heeft veel lichte en zachte kleuren, helemaal mijn smaak dus en het liefste bestel ik natuurlijk wat van deze collectie! Maar nee, ik kijk alleen en droom weg bij deze schattige kleertjes. Ik moet toegeven dat ik ze allemaal wel erg leuk vind… Dus goed voor mijn portemonnee zou dit niet zijn… Dus we kijken alleen en genieten van de collectie terwijl ik rustig wacht op onze kleine madam.
Welke vind jij leuk?

 

Alle foto’s zijn van Zara, voor al deze leuke kleertjes kijk dan ook even in hun winkel of op hun webshop. Dit blogje is niet gesponsord, ik deel het puur omdat ik het echt een hele leuke collectie vind.