Wie had ooit gedacht dat ik 13 dagen na de bevalling al weer een bezoekje aan mijn volkstuin zou hebben gebracht. Terwijl mijn vader wel even verbaast was over mijn vlotte wandeling naar mijn tuin, was ik op de terug weg wel een stukje langzamer.

Was het even puzzelen om alles voor onze kleine meid in de auto te krijgen, ik heb een Volkswagen polo uit 2001 en opeens ben ik blij dat ik deze heb geaccepteerd. Want hiervoor reed ik een smart en dan had die kinderwagen nooit meegekund.
Op de volkstuin werd ik verrast door de tuinbonen, vorig jaar deden ze het lang niet zo goed en nu stikt het van de bloemen. Ik zal denk ik maar wel eens ze gaan afdekken, want vorig jaar vonden de vogels ze ook wel heel erg lekker!
Naast de tuinbonen staat natuurlijk Oost-Indische kers, voor het eerst dat ik deze bloemen in de tuin heb staan, ik vind het blad al mooi en die bloemen!!! Het brengt echt wat kleur in de tuin. Naast foto’s maken heb ik ook heerlijk even mais geplant, ik had dit thuis voor gezaaid en het werd dringend tijd om ze naar de tuin te brengen!
Het was heerlijk om even op de tuin te zijn, na weken niet zelfstandig even een bezoekje te kunnen brengen heb ik nu de pas weer terug om binnen te geraken. Langzaam zal ik gaan oefenen met tuinieren want ik zal toegeven, ik was erg moe en zelfs een beetje duizelig na het bezoekje. Dankzij mijn conditie en natuurlijk de zon.
Maar wat heerlijk wij zijn weer terug, nu enkel nog even een grote parasol regelen! Zodat onze kleine madam straks mooi in de schaduw kan staan!!!