De oude lezers zullen deze deken vast herkennen, voor dat ik zwanger geraakte begon ik al te breien aan een echte kleine baby deken. Toen was al wel bekend dat wij niet zo heel erg van het roze zouden zijn, dus koos ik deze kleur groen. Deze kleur word appeltjes groen genoemd en ik brei deze deken met Drops Merino Extra Fine.

Na dat ik het witte jurkje af had gemaakt vond ik dat het tijd werd om deze deken af te maken! Het is wel weer even wennen hoor, zo’n grote lap stof in je handen. Twee mooi bamboe breinaalden om mee te breien en dan enkel maar rechts en av rechts te breien.
Maar deze deken is al bijna op de helft, het zal nog wel even duren voor het afkomt! Maar het idee dat ik het derde werkje al aan het afmaken ben dit jaar vind ik ook wel erg leuk. Zo maak je jaren niks af en zo rolt er van alles uit je vingers.
Mocht je deze deken nu ook wel erg leuk vinden! Het patroon is van Drops en kun je hier downloaden.