Sinds onze kleine madam er is probeer ik vaker in de week heel even naar de tuin te gaan. Terwijl zij heerlijk ligt te slapen schoffel ik mijn tuintje aan. wied ik wat onkruid of zaai ik want mooie plantjes.

Elke keer maar heel even want ik probeer toch binnen de twee uur weer thuis te zijn, zodat wij met zijn twee rustig op de bank kunnen zitten. Ontspannen voeden en zonder het gevecht met de zon of wind.
 Maar al die momenten dat ik op de tuin ben is heerlijk, er is nog nooit zo weinig onkruid geweest op de tuin. Er staan rijen met kolen, venkel, rode bietjes en vele boontjes.
 
 De courgette doen het goed en inmiddels heb ik er al drie mogen oogsten, dat word smullen deze week! Want niks is lekkerder dan groenten uit eigen tuin.
 Mijn maisveldje gaat ook goed, daar tussen staat een pompoen en enkele bonen. Een klein test of deze drie samen gaan. Of het niet te vol wordt of misschien doen ze het juist extra goed.

Maar de tuin gaat inmiddels wel goed, langzaam komen de eerste groentes uit de tuin, wat later dan normaal. Maar dat is ook niet gek als je de eerste maanden uitgeschakeld was. Maar straks kunnen we bietjes eten!