Het is je misschien opgevallen… Maar je ziet hier opeens een andere lay-out, dus nee schrik niet. De blog heeft geen nieuwe naam gekregen, of ik ben niet verhuist naar een nieuwe woning. Nee ik ben enkel van blogger naar wordpress overgegaan.

Dankzij wat hulp is het mijn gelukt om wordpress te installeren op mijn website, het was echt even puzzelen. Jaren heb ik via blogger geblogd, daar kende ik het door en door. Wist ik hoe ik de html codes kon aanpassen, hoe ik de blogjes schreef en waar ik de reacties kon vinden. Maar blogger had ook echt wel een aantal nadelen, want je bent veel meer beperkt in verhouding met wordpress.

Ook las ik ergens dat er in de voorwaarden van blogger stond dat alle teksten, foto’s die je via blogger schreef van google zijn. Dat zij mogen bepalen wanneer iets wordt verwijderd of om je foto misschien wel opeens te gebruiken. Ik vond het een eng idee. Ook als jullie een reactie achter laten en ik reageer hierop krijgen jullie geen melding. Ik vind dat ook erg jammer, zo mis je toch een stukje interactie met de lezer!

Ik merk dat ik hier ook meer kan met mijn lay-out, meer maken hoe ik wil. Het is wel even puzzelen en nog niet alle pagina’s zijn hier overgezet. Ook niet alle blogjes zijn al netjes aangepast naar wordpress. Ik ben dus nog wel even zoet, maar vanaf nu kunnen jullie gewoon weer fijn lezen. Je kunt gewoon reageren, al werkt dit nu wel ietsje anders. Maar het komt vast allemaal goed. Ik knutsel nog even verder en jij kan gewoon lekker mee blijven lezen.

Wat vind jij van de lay-out nu?

Mocht jij je hebben ingeschreven via email?
Dat moet wel even opnieuw.