Terwijl ik op onderzoek uit was naar de juiste wasbare luiers en billendoekjes, besloot ik ook om even lekker te gaan neuzen bij Zara. Het was immers sale en met een klein meisje wil je toch niet te dure kleding kopen. Nu heb ik ook mijzelf voorgenomen om niet meer dan 10 euro per kleding stuk uit te zijn. Ze groeit immers zo snel dat ik het anders wel een klein beetje zonde vind…

Tricot jurk met zakken | 9,99 euro

Terwijl ik in het begin heel duidelijk was dat ik geen roze in de kast wilde, heb ik inmiddels ontdekt dat zacht roze de kleine meid wel heel mooi staat. Plus vriendlief vind het wel heel erg leuk als zijn meisje er ook een beetje meisjesachtig uit ziet. Zo koos ik dit jurkje, al is dit wel maatje 74… Dus het gaat nog wel een tijdje duren voor zij dit aan kan, owja op de foto lijkt het wel heel erg roze, in het echt is het veel zachter.

Riblegging | 5,95 euro

Broekjes, ik merkte bij maatje 56 dat ik eigenlijk amper fijne goed zittende broekjes had voor onze kleine madam. Daarnaast hadden ze ook allemaal een printje en ze word dan wel een heel erg druk meisje met printjes… Ik merkte eigenlijk al heel snel dat ik meer hou van egale kleuren die rust uitstralen. Zodat je je lekker kan verliezen in het meisje en niet in de kleertjes.

Tricot vest | 12,99

Als je geen zin hebt in duizenden truitjes zoals ik, een meisje hebt die het ene moment warm kan aanvoelen en andere moment juist koud. Dan zijn vestjes natuurlijk heel handig. Vriendlief vond dit vestje truttig door de knoopjes en het gebreide, maar ik vind juist het gebreide leuk en het vestje is iets meer crème kleurig dan op de foto. Ik moet nog een klein beetje oefenen!

Tricot legging | 9,95 euro

Naast het andere grijze broekje had ik er nog één uitgezocht, deze is iets duurder. Dit komt denk ik door de dikte van de stof, het broekje is namelijk dikker en daardoor ook wat meer geschrikt voor koude dagen.

T-shirt met uil | 5,95 euro

Vriendlief vond deze erg leuk, het uiltje zorgt er toch voor dat het meisjesachtig is. Het is een dun T-shirt met lange mouwen, dit kan je mooi overal op doen en leuk met een vestje! Zo kan je mooi combineren en heb je uiteindelijk iets minder kleertjes nodig. Je weet immers nooit wat voor weer het word in Nederland!

Gemêleerde broek met stippen | 6,99 euro

Dan het laatste kledingstukje van deze blog, een broekje met stippen, in de stippen zit een soort glitter garen verwerkt. Het is een mooi zacht maar stevig broekje en het enige broekje dat echt is goedkeurt door vriendlief. Zo zijn we ook aan het eind gekomen bij het eerste shopblogje! Nu moet ik even een lijstje gaan maken met de kleertjes die ik heb in welke maatjes. Zo heb ik mooi een overzicht en grijp ik niet mis. Plus zo koop ik ook niet veel te veel!

Kinderkleding shoppen is erg leuk, maar laten we niet overdrijven.