Terwijl de kleine madam lekker ligt te slapen pak in de breipennen weer eens op, sinds de bevalling waren ze aan het verstoffen in de kast. Een tijd geleden breide ik al eerder een mutsje voor onze kleine madam, maar ik maakte hem nooit helemaal af en zo bleef deze liggen. Nu begon ik opnieuw met een ander kleurtje en zo werd het begin gezet. Het leuke is ook nog eens dat vriendlief dit mutsje ook zo leuk vind, dan breid het wel extra plezierig.

Nu is het mutsje eigenlijk heel makkelijk te breien, je gebruikt en paar markers en je moet wel meerdere en minderen. Maar even opzoeken hoe dit moet en iedereen kan het! Het fijnste is eigenlijk dat ik hier niet echt een patroon bij hoef te houden, zo brei ik heerlijk gewoon even tussendoor op de bank zonder na te denken. Terwijl de kleine madam op schoot zit of gewoon lekker naast me ligt. Heerlijk ontspannend en zij vind het maar wat interessant die tikkende pennen!

Dus op naar het einde van dit leuke kaboutermutsje, wat daarna op de pennen komt is even afwachten! Eerst maar eens heerlijk verder breien aan dit leuke kleurtje. Het zal erg leuk staan straks als het kouder wordt. We zijn rustig weer heerlijk aan het breien,