Al een paar maanden zat ik er aan te denken om een Patreon account aan te maken, maar iets hield mij tegen… Want tja ik zat toch thuis, was zwanger en had alle tijd voor mijn blog. Het groen en duurzaam was even achterop geraakt omdat ik mijn stoel niet uit kon en dat hele avontuur om zo’n klein mogelijke voetafdruk achter te laten toch echt mijn ding is…

Maar nu heb ik nog een paar dagen zwangerschapsverlof wel geteld 13 dagen… Heb ik het groen en duurzaam weer opgepakt, de poging om zo min mogelijk afval te creëren is weer van start. Wat een uitdaging nu met zo’n klein meisje. De wasbare luiers en billendoekjes zijn dan wel in huis, maar hoe straks al die andere dingen? Hoe ga ik al mijn groenafval zelf composteren? Waar koop ik duurzame kleding en hoe kan ik op een milieuvriendelijke manier zoveel mogelijk groente van mijn tuin halen. Zodat ik in de zomer bijna geen groente hoef te kopen.

Hoe kan ik lekker zelf koken en bakken zonder dierlijke producten, zonder pakjes en zakjes… Maar zo dicht mogelijk bij moeder natuur. Hoe kan ik ons meisje zo veel mogelijk lekker buiten laten zijn, een natuurmeisje van haar maken en haar creatief de wereld laten leren kennen.

Hoe ga ik dit alles combineren met het werk zoeken, straks weer werken? Hoe ga ik al mijn avonturen, tips met jullie delen? Waar vind ik de tijd als de baas roept? Ik wil heel graag lekker blijven doen wat ik leuk vind, daarom maakte ik een Patreon account aan. Of het gaat werken? Ik heb geen idee, ga even kijken, want het is een leuk concept en het is natuurlijk voor wat hoort wat.

Vriendlief zei toen ik mijn hersenspinsels deelde… Nooit geschoten altijd mis. Dus Pang…

Mijn Patreon account …Klik…