Terwijl de zon echt heerlijk schijnt en dit de laatste dag is dat de zon volop zou schijnen deze week denk ik na over wat vriendlief laatst zei. Sinds onze kleine indiaan is geboren deelde ik vrolijk foto’s van haar en hij vroeg of ik dit niet even minder zou willen doen. Ik weet nog dat ik tijdens mijn zwangerschap vertelde dat ik ons meisje niet volop in beeld zou willen zetten hier en de eerste weken maakte het weinig uit. Ze groeide zo hard en veranderde zo snel.

Maar echt het baby baby raakt van haar af en ze krijgt echt haar eigen uitstraling,  als moeder pronk ik natuurlijk het liefste met haar! Maar is dat wel slim zo op de blog? Ik twijfelde de laatste tijd soms al een beetje en nu dat vriendlief het had verzocht om haar iets minder in beeld te brengen heb ik besloten zijn wens te vervullen. Je zal haar natuurlijk van de achterkant, bovenkant en zijkant zien. Je kan hierdoor natuurlijk stukjes van haar gezicht zien zoals hieronder, maar haar volledige hoofdje zo in beeld blijft enkel voor ons, vrienden en familie.

Om eerlijk te zijn vind ik deze foto ook eigenlijk wel heel erg mooi, het zal soms even puzzelen zijn om een mooie leuke foto te maken zonder haar volledig herkenbaar op de foto te hebben staan. Er zal iets meer aandacht aan de foto’s moeten worden besteed zodat ik natuurlijk jullie wel mee kan laten genieten met ons leven. Want daar gaat deze blog natuurlijk eigenlijk om. Een kijkje in het leven van een gezin van drie en de kat. Een gezin die een simpel en sober leefstijl willen volgen. Niet iets van alledag tegenwoordig, maar wel om extra van te genieten!

Iets andere foto’s wat ons meisje betreft, maar geen andere verhalen.