Terwijl de herfst zijn intreden doet is het borduren hier ook weer even opgepakt, niet zomaar een werkje staat er nu op het frame gespannen. Nee een borduurwerkje voor een vriendin, na een borduurwerk te hebben gemaakt voor haar zoon kon een werkje voor haar dochter niet uitblijven. Direct kreeg ze ook een verbod op meer kindjes, want straks moet ik er nog 2 maken…

Ze mocht zelf uitzoeken welk borduurwerk ik zou maken, laat ze nu zelf net gek zijn van Woezel en Pip. Je raat het al opeens borduur ik een meetlat van Woezel en Pip, laat ik deze stiekem zelf nu niet heel erg leuk vinden. Hierdoor verdween hij ook meer dan een jaar in de borduurmand en bleef hij daar tot vorige week toe liggen. Haar meisje werd één en het werd dus wel hoog tijd om eens verder te borduren.

Zo maakte ik Pip af en begon ik aan de vlieger, het is even wennen zoveel kruisjes van de zelfde kleur. Nu is het hele borduren toch eigenlijk wel veranderd sinds ik zelf een kleine madam heb. Ik geniet nu toch meer van het borduren, van elk kruisje en kan zo langer aan het zelfde borduurwerk borduren. Iets wat ik in het verleden niet zo goed kon, toen had ik bijna elke week wel een ander werk in handen.

Nu zoek ik weer een luisterboek op en ga ik verder borduren. Onze kleine madam slaapt immers en dus een mooi moment om even te ontspannen. Plus ik ben natuurlijk benieuwd hoever ik deze week zal komen.