Na dat ik een vragenlijst had laten invullen door jullie lezers kwam er vaak terug dat er meer borduren online mocht komen. Nu vond ik dit zelf ook wel maar zo vaak als ik een update zou willen plaatsten door middel van een simpele foto past niet zo op de blog meer. Daarom maakte ik een Subdomein aan waar alle handwerkblogjes zullen komen, weinig teksten en hopelijk veel foto’s!

Achter de schermen is het zeker weer even puzzelen geweest, ik had nog nooit een subdomein gemaakt en mocht hierdoor voor de tweede keer wordpress installeren. Maar het is grotendeels gelukt, dus vanaf vandaag kun je de handwerkblogjes daar vinden. Alle updates netjes bij elkaar en zo hopelijk straks een mooi plekje vol werkjes die af zijn gemaakt. Ik vind stiekem ook wel de about pagina goed gelukt daar.

Mocht je dus graag alle handwerkblogjes lezen,
volg mij dan op Needlework.