De dagen worden korter, het moestuin seizoen is over en zo kruipen wij weer binnen onder de wol. Althans binnen? Wanneer de mist nog de wereld klein maakt pak ik onze kleine madam in en vinden wij een weg door het park.

De vroege ochtend laten de mensen binnen blijven, enkel de hondenbezitters kom je tegen. Iedereen groet elkaar goedemorgen, iets wat normaal nooit gebeurt in de grote stad.

Buiten de velden waar de honden spelen is het stil, de herfst is echt begonnen met al die gekleurde bladeren. Prachtig contrast in de mist en opeens vind ik het jammer dat hier bij de zee de wind altijd waait en de bladeren zo snel laat verdwijnen.

Deze foto maakte ik een hele tijd geleden ook, toen had ik een buik waar ons meisje inzat en niet een kinderwagen die ik vooruit mocht duwen. De zelfde schoenen en één van de zelfde broeken van voor de zwangerschap.

De mist is heerlijk, de kou laat ons meisje rode wangen krijgen net als ik, de wind is stil iets wat uniek is hier in het park en het water is een prachtige spiegel.

Het is herfst, een prachtig seizoen om foto’s te maken. Helaas vind ik het zo lastig om de kleuren mooi vast te leggen van de bladeren. De natuur is zoveel mooier in het echt dat je zelf je schoenen aan zou moeten doen en de mist op zou moeten zoeken. Heerlijk wandelen en zelf proberen de prachtige foto te maken. Want als dat je doel is kijk je zo veel meer naar de schoonheid dan bij een simpele wandeling.

Wandel jij vaak?