Morgen is het zover, dan is het is vijf oktober en dat is de dag dat ik mijzelf mag feliciteren. Nu hou ik mezelf nooit zo heel erg bezig met mijn verjaardag en vier ik het ook niet zo graag. Ik  kruip het liefste ver weg warm onder een deken. Maar aangezien ik weer een jaartje er bij mag tellen vond ik dat ik mezelf nu wel een verjaardagscadeautje mocht geven.

Ik heb haken altijd leuk gevonden maar vond de standaard patronen die je kon kopen in de winkel niet zo leuk, maar nu kwam ik op Etsy deze patronen tegen en ik was direct verkocht. Dus kocht ik 4 haak patronen van Lalylala.

Wat vond ik het moeilijk kiezen, ze heeft zoveel leuks en de patronen zijn nog eens zo fijn geschreven met foto’s en alles! Maar deze twee grotere knuffels kwamen er tevoorschijn en nog 2 patronen van de seizoen collectie.

Deze vind ik stiekem wel het leukste van de seizoen collectie, Simon en Woody hebben echt mijn hart gestolen en ook Rufus en Buddy. Genoeg leuks te haken en omdat ik haken zo super leuk vind en niet een huis vol haakwerkjes wil hebben besloot ik om lekker te haken als cadeautjes.

Ook kocht ik één patroon van Lucie Heaton, hiervoor kreeg je deze vier schattige patroontjes en deze ga ik lekker maken voor in het hoekje van ons meisje. Ze zijn echt om te knuffelen!

Je ziet het al, ik heb mezelf meer dan genoeg verwent en hoop nu stiekem wel dat ik wat centjes krijg van vrienden en familie. Dan zijn deze kosten meteen weer verrekend en kan ik wat wolletjes en garens kopen om ze allemaal te gaan maken!

Voor de gene die mij al lang volgt valt het misschien op dat ik geen grote werkjes meer koop, dit klopt! Ik wil tegenwoordig enkel werkjes die ik ook echt af kan maken in niet al te lange tijd! Anders wordt de lijst enkel maar langer.

Hoe kom jij aan je patronen en
heb jij nog een tip voor een ontwerper?