Nu had Michelle van Kersenbloesems bedacht om elke maand een blogje te wijden aan wat zij die maand heeft geborduurd en noemde dit Monthly stitch.  Nu borduur ik zelf natuurlijk ook graag en om nu elke kruisje op de foto te zetten is niet zo handig. Daarom vond ik het een super leuk idee van haar en besloot haar te volgen. Dus alle credits van het bedenken hiervan gaat naar haar!

Maar om hiermee te beginnen is natuurlijk een start nodig, het doel is om oktober in teken te zetten van de Fall Fairy, misschien maak ik nog een klein werkje tussendoor maar dat zullen wij dan tegen die tijd wel zien. Op dit moment ben ik bezig met pagina 10 en ja pagina 9 moet eigenlijk nog dicht worden geborduurd… Een heel vervelend klusje omdat ik moet puzzelen wat ik allemaal wel en niet heb geborduurd.

Ik ben benieuwd hoever ik kom! Het is herfst dus meer handwerkuurtjes, maar een dochter en nieuwe hobby haken zorgen er natuurlijk voor dat de tijd iets minder is! Op naar de 1e echte update.